Werken bij

Gezond, groeiend familiebedrijf

Werken bij Aarts Conserven betekent werken in ons gezond, groeiend familiebedrijf. Gezond vanwege onze gezonde groente en fruit. Maar ook financieel gezond. Er wordt geïnvesteerd in de toekomst. En daardoor groeien we in een uitdagende markt. We zijn een familiebedrijf. We zijn een hecht team met elkaar, dat is de basis van ons succes.

1.5-'ons-team'.jpg
1.3-'ons-team'.jpg
1.4-'ons-team'.jpg

Om een hecht team te kunnen vormen vinden we het belangrijk dat alle collega’s een bepaald Aarts DNA hebben. Dat betekent dat we de volgende karaktereigenschappen belangrijk vinden: eerlijkheid, saamhorig zijn, gevoel hebben voor orde en netheid, maar ook humor is van belang. Ons jaarpatroon volgt de oogstseizoenen. Affiniteit met de agrarische sector zit mede daarom ook in ons DNA.

Ben jij enthousiast geworden en lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Kijk dan tussen de vacatures of deze bij jou past. Staat er niets bij, maar heb je wel ambities; open sollicitaties zijn ook altijd welkom!

Wil je meer weten over het team? Klik dan hier!

ANGY-6598.jpg

Actuele vacatures

Meewerkend voorman

40 uur/wk

Vacature bekijken

Brygadzista

40 godzin tygodniowo - od zaraz

Vacature bekijken

Zoek jij een leuke stageplaats? Welkom!

MBO (BBL of BOL): Kijk dan op stagemarkt.nl voor onze actuele stageplaatsen voor MBO leerlingen of stuur een stageverzoek met je cv per mail naar aarts@aartsconserven.nl.

HBO: stuur je stageverzoek met je actuele cv per mail naar aarts@aartsconserven.nl.