Over ons

Een gezond en groeiend familiebedrijf

Bij Aarts Conserven zijn we trots op onze historie en kijken we met vertrouwen naar de toekomst. In 1934 is Aarts Conserven opgericht door Martinus Aarts. Hij was aspergeteler en is zijn eigen asperges gaan wecken. Nu staat de familie Kessels aan het roer. We kijken uit naar het 100-jarig bestaan in 2034!

Ons Weckhuis

Welkom in het Weckhuis. De plek waar de culinaire traditie van het wecken generatie op generatie wordt doorgegeven.

Leer meer

1934.-Mart-Aarts-oprichting.jpg
Symbool-8-van-Aarts-trans.png

De 8 van Aarts

Bij Aarts streven we in alles wat we doen naar de “8 van Aarts”. Een 8 op ons rapportcijfer in de breedste zin. Met een 7 of minder nemen we geen genoegen. Een 9 of 10 wordt vaak te complex of kostbaar. Deze leidraad is eenvoudig en effectief toe te passen door iedereen binnen ons bedrijf. We hebben de “8 van Aarts” ook vertaald naar acht thema’s.

Lees meer

Ons team

Inmiddels staat de familie Kessels aan het roer bij Aarts Conserven. We zijn een hecht team en werken in een familiare sfeer. Jaarrond zijn 45 personen in vaste dienst, in het asperge- en kersenseizoen groeit dit tot meer dan 120 medewerkers. Het Aarts DNA stroomt door het bloed van al deze medewerkers.

Lees meer

1.4-'ons-team'.jpg
2.-Sorteren.jpg

Proces van land tot bord

De asperges, kersen en peren komen vers bij ons binnen. Voordat ze de pot in gaan, bewerken we ze door bijvoorbeeld te schillen, ontpitten of stoven. Hoe we dit doen, laten we graag zien. 

Lees meer

KWaliteit

Kwaliteit en vakmanschap zijn al sinds 1934 de pijlers onder Aarts Conserven. Dit komt ook terug in ons logo: het rode zegel is het waarmerk van een Aarts kwaliteitsproduct. Wie goed kijkt herkent in het rode logo de initialen van onze oprichter: M voor Martinus, A voor Aarts, en L voor Lottum.

Lees meer

michelle-vrenken.jpg