Asperges

Traditioneel: asperges met botersaus. De kwaliteit van onze Nederlandse asperges komt zo het best tot z’n recht!

De dunnere asperges smaakt super in een hamrolletje gewikkeld.

Voeg onze aspergestukken toe aan je basis voor soep, en je hebt heerlijke aspergesoep in een handomdraai.

Kersen

Onze kersen zijn prima geschikt voor het maken van vlaai. Niet voor niets zijn veel bakkers klant van ons!

Onze kersen zijn heerlijk bij desserts, ijs, yoghurt, …

Even opwarmen, en pannenkoeken worden nog lekkerder.

Peren

Het stoofpeertje bij wild is een culinaire traditie in Nederland. Ouderwets lekker.

Stoofperen bij een bolletje kaneelijs maakt een voortreffelijk dessert.

Als verfrissend tussendoortje of bijgerecht smaken onze stoofperen ook heerlijk bij de BBQ.

Fruitvulling

Aardbeischelpjes vul je in een handomdraai met Aarts Fruitvulling Aardbei. Alle Fruitvulling producten zijn bereid met uitsluitend natuurlijke ingrediënten!

Zelf monchoutaart maken? Geen probleem! 1 pot Aarts Fruitvulling Kersen is ruim voldoende voor een (monchou)taart van 24cm doorsnee.

Met 1 pot Aarts Fruitvulling Appel-Rozijn kun je wel 10 appelflappen maken. Lekker, snel, zelfgebakken.