Kwaliteit en vakmanschap zijn al sinds 1934 de pijlers onder Aarts Conserven. Dit komt ook terug in ons logo: het rode zegel is het waarmerk van een Aarts kwaliteitsproduct.

Ons streven naar kwaliteit wordt ook erkend: we zijn BRC en IFS gecertificeerd. Beiden op het hoogste niveau.

Myrthe Janssen, hoofd Kwaliteitszorg:

“Van ingangscontroles tot eindproductcontroles, van allergenenbeheer tot hygiënerondes. We zorgen dat alles op orde is.

Alle medewerkers binnen Aarts zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit en veiligheid van het eindproduct, de afdeling Kwaliteitszorg heeft hierin ‘slechts’ een controlerende / adviserende rol!”

Duurzaamheid

Aarts is de eerste conservenfabriek in Nederland met een ISO 26000 zelfverklaring. Dit toont aan dat we maatschappelijk verantwoord ondernemen serieus nemen.

Hoe brengen we dit in de praktijk? Naast het ‘laaghangend fruit’ als duurzame energie en het aanbieden van stageplekken, schuwen we ook de meer ambitieuze stappen niet. Voorbeelden hiervan zijn de verloning van uitzendkrachten naar Aarts CAO en het reduceren van het zout- en suikergehalte ten behoeve van een gezond eetpatroon.

Certificaten

IFS certificaat

BRC Food certificaat

SKAL BIO certificaat

MVO – ISO 26000